Spørgsmål og svar 1

 

Udfører i reparation af trægulve?

Ja, vi udfører reparationer af trægulve i begrænset omfang. F.eks. udfyldning af småhuller  med træspartel, pålimning afparketstave eller reparation af parketstavslip.  Såfremt gulvbrædder skal udskiftes eller gulve skal brækkes op for  reparation  udfører vi ikke, og kan kun henvise til den lokale tømrer.


Har i et showroom?

Vi byder  altid velkommen i vores  showroom, hvor der altid er kaffe på kanden. Her kan du se de forskellige former for gulvbehandling, samt  et udsnit af  forskellige gulvtyper og træsorter.  Endvidere deltager vi på en række messer og udstillinger på sjælland og fyn.


Kan i afslibe et  udendørs terrassegulv?

Ja,  vi afsliber og afhøvler terrassegulve og giver oliebehandler. Såfremt terrassen er udendørs efterbehandler vi med olie med beskyttelse mod råd og svamp.  Det er en nødvendighed at terrassegulvet er  gennemtørt, så der må ikke have regnet i 3 dage inden afslibningen.


Kan gulvet på et tørreloft afhøvles?

Ja, normalt er der ikke noget problem i at afhøvle et gulv på et tørreloft. Det kræver dog at gulvets beskaffenhed er af en sådan karakter,  at en afhøvling er muligt. Det vil sige at der ikke må være råd og svamp  eller større vandskader i gulvet.  At gulvet har niveauforskelle eller “bølger” er normalt ikke nogen problem.


Udfører i kun arbejde på Sjælland?

Vi udfører arbejde  i hele landet samt i  Malmø og Helsingborg. Men idet vi er hjemmehørende på Sjælland, vil der være et kørselstillæg udenfor dette område.


Er der garanti?

Der er 2 års garanti på udført arbejde. Garantien dækker fejl forårsaget  ved udført arbejde  samt på de materialer  vi bruger.  Herunder  forkert blanding  af lak mm.