Nathan Shepherd Jersey Lakbehandling - Få billig gulvafslibning priser i København

Lakbehandling

Et eksklusivt, elegant og modstandsdygtigt gulv, Lakbehandlingsom skaber en hyggelig og varm atmosfære. Overfladen er ekstrem modstandsdygtig overfor slid og spild. Nem at rengøre.

 

Acryl/polyuretan lakker er det nyeste indenfor 2-komponent vandbaserede lakker. Den giver en særdeles stærk slidstyrke og fastholder træets farve og er samtidig miljøvenlig og lugtsvag.

 

Lakbehandling giver træets dets naturlige farve, med en silkemat glans. Da man lakerede i gamle dage var der en tendens til at gulvet gulnede.

 

Det problem er man delvis ovre med de moderne lakker. Der findes vandbaserede, spritbaserede, fortynderbaserede og terpentinbaserede lakker. De vandbaserede lakker giver altid en lysere finish end spritbaserede lakker.

 

Fx. Gulner den spritbaserede Urethanalkydlak lyse træarter meget, og er derfor ikke velegnet her. Lige når gulvet er lakeret ser det meget lyst ud med en vandbaseret lak, men efterhånden skifter træet farve. Gulvet skal lakeres af minimum 2 omgange – men 3 gange anbefales da det giver en væsentlig længere levetid for gulvet. Fyrretræ skal altid lakeres 3 gange.

 

Hvis området er stærkt trafikeret anbefales det med en spritbaseret syrehærdende gulvlak, mens der i almindelig beboelse kan anvendes vandbaserede lakker, som også nedsætter risikoen for allergi. De vandbaserede lakker kan på særligt udsatte steder tilsættes en hærder – fx. ved trappeopgange, entreer m.m. De vandbaserede lakker er fuldt ud tilstrækkelige i