Nathan Shepherd Jersey Kontakt - Få billig gulvafslibning priser i København

KONTAKT

Danskgulvcenter.dk
Spar Gulve
Skindergade 15
1159 København K

Tlf. 22521714
SMS 22521714

www.danskgulventer.dk
info@danskgulvcenter.dk

Kontakt os gerne. Vi er en solid gulvpartner med mere en 20 års erfaring. Vore dygtige og stabile medarbejdere giver vore kunder en god oplevelse, hver dag. Her kommer det solidt håndværk først og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde samt vore kunders tilfredshed.

Alt henvendelse er gratis og helt uforpligtende

Du kan altid få kontakt til Danskgulvcenter.dk., også udenfor normal arbejdstid. Efter normal åbningstid bliver telefonen stillet om til en mobiltelefon, og derfor er du altid velkommen til at ringe eller sende en SMS. Med base i Københavns området, nærmere betegnet i Måløv, rykker vi ud for at opfriske og forbedre trægulve på hele Sjælland, Møn og Lolland Falster.

Dialog og den gode løsning

Kvalitet, service og dialog er nøgleordene hos os. Ved at kontakte os er den første dialog allerede igang, hvorefter vi lytter og stiller spørgsmål om dine trægulve, ønsker og behov. Vi har en indgående gulvteknisk og træteknisk viden, som vil komme dig til gode. Du kan spørge os om alt mellem himmel og jord, og når det gælder trægulve vil du få et særdeles kvalificeret svar.

Vi ser frem til at høre fra dig

Enhver henvendelse er vi glad og taknemmelig for, uanset om du er en tilbagevendende – eller ny kunde. Vi har mange kunder som bliver henvist af tidligere kunder. Det er vi naturligvis glade for, og stolte over. Derfor sætter vi en ekstra ære i veludført håndværk og en god dialog hele vejen fra start til slut.

Enhver henvendelse er gratis og helt uforpligtende, så kontakt os gerne for en snak