Gulvservice og god kundeservice er en selvfølge hos os

Gulvservice og god rådgivning er en selvfølge her hos Dansk Gulvcenter. Uanset hvad du har af problemer og spørgsmål, kan vi hjælpe dig med. Gulvinspiration og gulvviden om de mange muligheder, som ofte kan virke uoverskuelige, få du hos os. Står du overfor en opfriskning af dine gamle trægulv, så kontakt os gerne for en snak.

Prøv en god gulvservice

HerGulvservice ud over det sædvanlige. Få råd, vejledning og info om de mange muligheder for afslibning af dine trægulve her ved danskgulvcenter.dk kan du ringe og tale med en gulvmand  24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.  Det kalder vi Danmarks bedste kundeservice. Vores gulvmand giver  rådgivning og vejledning om alt vedrørende gulve. Det  kan være:  En pris på gulvarbejde, akut opstået vandskade, spørgsmål om vedligeholdelse af gulv mm.  Alt  henvendelse er meget velkommen.

Hvad kan vi hjælpe med?
Endvidere kan vi svare dig på status for hvor langt vi er nået med igangsat arbejde, og give gode råd om vedligeholdelse og rengøring af trægulve samt, om nødvendigt,  at  sende en mand ud fra døgnservice som en del af skadeservice. gulvexpert Har du spørgsmål til regningsservice, så klarer vi også det. Vi kan også hjælpe dig med:

  • Flytning af møbler
  • Afdækning
  • Rengøring
  • Overnatning
  • Finansiering

og står i øvrigt altid til rådighed for en snak. Også selv om du ikke skal have lavet noget gulvarbejde lige nu, men på et senere tidspunkt.

God kundeservice og ligeså god gulvservice

Hos Dansk Gulvcenter Aps.  tror vi på, at det kan betale sig at investere i en god kundeservice. For os er det vigtigt, at vores kunder hurtigt kan få fat på en kompetent medarbejder, hvis der skulle opstå et problem med vores produkt. Udover hurtig svartid fokuserer vi selvfølgelig også på kvaliteten af den hjælp vores kundeservice kan levere. Derfor forbedrer vi hele tiden vores systemer og procedurer for at blive bedre og bedre.  Vi vil også meget gerne høre fra dig hvis du har forslag til forbedringer, har fundet en fejl eller har noget rigtig pænt at sige om Dansk Gulvcenter Aps., kun på den måde bliver vi bedre.

Du får en god gulvservice

Forvent lidt mere…
Det betaler sig at få et gratis og uforpligtendeGulv expert konsulentbesøg indenfor gulvafslibning og gulvafhøvling. Vores konsulent kommer gerne ud og får en snak om dit trægulv og gennemgår sammen forskellige muligheder, der kan matche dine ønsker.

Med fokus på trægulvets beskaffenhed får du en professionel fagmands kommentarer og forslag til en renovering. Det være sig forslag til udbedringer, farvevalg og type gulvbehandling. Endvidere vil du få en helhedsvurdering og inspiration til et nyrenoveret trægulv som skaber harmoni i boligen. Der tages hensyn til hjemmets arkitektur, indretning, farvevalg, billeder, møbler og interiør.

Ring til os, det betaler sig. Vi tager telefonen alle dage, også aften og weekend.