Gulvpolering og polering af trægulve, er en metode til at skabe blanke overflader. Hertil benyttede man voks, oliebehandling eller gulvsæbe, som alle er overfladebehandlinger, der brugbar til polering. Gulvpolering kommer til sin rette på alle plankegulve og parketgulve der er nybehandlet. Virkningen af polering er forskelligartet afhængig af hvilken efterbehandling der anvendes. En polering hedder også ‘efterpolering’ og udvælges ofte på sæbebehandlede, voksbehandlede og oliebehandlede flader af træ. Der bruges en rondelsliber, en såkaldt polermaskine, som ved hjælp af pads eller klude fremtryller den fineste blanke finish. Effekten bør ses, hvilket du kan gøre i vores værksted.

Hvad er en gulvpolering?

Gulvpolering er en proces til at forbedre og opfriske eller polere gulve. Med en polermaskine eller rondelsliber klares gulvfladen med en polering. Herpå opstår der en matteret eller helt blank og skinnende overflade. Det afgørende resultat afhænger af hvilken type middel håndværkerne benytter. Parketgulve og plankegulve med sæbe, olie eller voks kan poleres op og blive helt blankt og smukt.

På hvilken måde poleres parketgulve?

Gulvpolering er en meget fin proces, som blev brugt på de ‘bonede gulve’. Det var i reglen på herregårde og slotte samt det ædle borgerskab der havde denne form for plankegulve og parketgulve. Hertil blev der anvendt voks som poleringsmiddel. Udtrykket ‘bonede gulve’ er i folkemunde en fællesnavn for de finere kredse

Hvad koster en gulvpolering?

Såfremt du blot har brug for en gulvpolering pris kan du få den her hos os, både med og uden gulvafslibning. Indhent en billig gulvpolering pris ved at kontakte os.

Hvordan udføres en gulvpolering?

Gulvpolering og gulvbehandling er betydningsfuldt, da der etableres et bevarende lag, som sikrer parketgulvet eller plankegulvet mod skader i de næste mange år. Efter en afslibning eller afhøvling bør man behandle gulvoverfladen med lud og sæbe eller lud. Er du i usikker på, hvilken type behandling der passer bedst til dit trægulve. Få derfor gode råd fra en specialist, før du beslutter dig for sæbe, voks eller olie.