Gulvbehandling med ny metode tilbydes i hele København!

Gulvbehandling tilbydes med en helt ny metode. Når gulvafhøvlingen eller gulvafslibningen er udført påføres en slut behandling af trægulvene efter ønske. Vi tilbyder forskellige behandlings løsninger efter ønske, herunder:

Gulvbehandling påføres med helt ny metode

Hvilke metoder er der til gulvafslibning og gulvrenovering? Vores metode til gulvafslibning, som begyndte i København for flere år siden, har givet os så et godt ry. Så godt at vi nu har udført gulvafslibning i næsten enhver lille flække i landet. Vore gulvslibere har meget erfaring med gulvafslibning og er efterspurgte i København, fyn og jylland. Og vores base er i København hvor vi primært udføre gulvafslibning og andre former for gulvbehanling. Den nye metode går simpelthen ud på, at gulvet bliver afslebet på en meget nænsom måde.

“En simpel mekanisme regulere slibefrekvensen, så gulvafslibning bliver blid og følsom.”

Mange forskellige former for gulvbehandling tilbydes

Efter gulvafslibningen kan du vælge imellem forskellige former for gulvbehandling. Og vi tilbyder desuden afslibning af planke- og parketgulve med mindre reperationsarbejder som tillægsydelse. Vi er typisk beskæftiget med gulvafslibning hos private, forsikringsselskaber og andre der har brug for at får opfrisket deres trægulve. Vore ydelser indenfor gulvbehandling er følgende:

Vores gulvafslibning er specialiseret og udføres over hele landet. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, vi har de ressourcer der skal til samt en masse viden om trægulve, gulvafslibning og efterbehandling. Vi foretager gulvafslibning med moderne gulvslibemaskiner, der er effektive støvsugere til gavn for vore medarbejdere og kunder.

TIPS: Hold øre og øjne åbne når du googler en gulvsliber til din næste gulvopgave. Ring og spørg ind til hvad de kan tilbyde. Får du et fornuftigt svar, så er du godt på vej.

Hvor tilbyder vi gulvafslibning?

De fleste gulvslibere er tilgængelige i København, men vi har medarbejdere rund i hele landet. Derfor er vi stolte af at være landsdækkende, med god kvalitet og kort ventetid uanset hvor du bor. Vi har udført gulvafslibning siden begyndelsen af 80’erne med et tusindtal tilfredse kunder. Skal du blive den næste, så kan du trygt ringe til os og få en snak om dine trægulv, eller vi kan aflægge dig et gratis og uforpligtende besøg.