Gulvarbejde opfrisker dine nedslidte, ridsede og grimme gulve til nye. Med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling fornyer vi dine trægulve og giver dem nyt liv.

Hvad er gulvarbejde

Vi er eksperter i gulvarbejde, men vi begrænser os ikke kun til denne type. Vi kan udføre gulvarbejde, og vi kan lægge helt nye trægulve. Lad os også hjælpe med efterbehandlinger af dit eksisterende gulv, så det igen vil blive som næsten nyt. Uanset hvilken form for høvling af trægulve du har interesse for, så står vores dygtige gulvmænd altid klar til at hjælpe dig med kort frist.

Hvor foretages billig gulvarbejde?

Mange danske boliger har en eller anden variant af trægulve. Linoleum og vinyl som gulvbelægning, er blevet populært i opholdsstuer. Trods det har træ nogle egenskaber, der gør, at adskillig monterer trægulve i deres gang og soveværelser. Udover træ som materiale findes der f.eks:

  • Tæpper
  • Gulvklinker
  • Laminat
  • Skiffer

Veludført gulvarbejde giver skønne parketgulve og plankegulve


Plankegulve eller parket er robuste og mere modstandsdygtig end både flisegulve og klinkegulve, da de kan afslibes og opfriskes påny. Hertil kommer, at du kan tilpasse trægulvets udtryk med en forbedret gulvbehandling. Trægulve kan ganske vist ikke høvles og afslibes i det uendelige. Solide plankegulve holder dog i lang tid, hvis gulvarbejdet er lavet af en dygtig og professionel fagmand

Hvorfor vælge os til dit gulvarbejde?

Kvalitet samt kundens tilfredshed er et symbol for vores forretning. Vi går meget op i fornuftige priser, kvalitet og billig gulvarbejde. For at nå et tilfredsstillende resultat, laver vi altid et nøjagtigt og kvalitetsbevidst stykke gulvarbejde.

Et nyt gulv er med til at danne et solidt og flot indtryk af boligen. Der findes adskillige muligheder inden for parket og plankegulve, hvor du kan du vælge imellem rigtig mange forskellige typer.

Gulvafhøvling, gulvafslibning og reparation af skader på

Pleje og pasning af trægulve giver dit hus eller lejlighed nyt liv, og derudover forlænger det gulvets levetid. Inden vi iværksætter gulvarbejde, laver vi en grundig status for gulvets stand. Kan dit gulv ikke afslibes eller opfriskes på anden måde, er en gulvafhøvling den bedste løsning. Men i som oftest er en gulvafslibning rigelig. Såfremt du ønsker et nyt gulv i privaten, er der rigtig mange gulvtyper og træsorter at vælge imellem. Herefter udfører vi gerne gulvmontering eller gulvlægning.

Vi lytter til dine krav og forventninger

Er du i tvivl om, hvad der er den rigtige overflade mulighed i din bolig, giver vi vejledning og gulvinspiration. Ved ethvert opfriskning af trægulve tager vi mange hensyn, til bl.a.:

  • Tykkelse
  • Bredde
  • modstandsdygtighed
  • Slidstyrke

med udgangspunkt i dine smag, ønsker samt forventninger og krav.

Før du bestemmer dig for, om vi skal være dit foretrukne gulvfirma og leverandør af et professionelt stykke gulvarbejde, så kontakt vore dygtige gulvfolk for en snak og få en virkelig fin pris.