Gulvafhøvling tilbydes her af kompetente lokale specialister med meget viden indenfor afhøvling. Trænger dit gulv til en afhøvling? Har vi løsningen med billig afhøvling priser. Har du et massivt gulv med bølger eller en håbløs gulvflade? Er en høvling metoden. I tilfælde med besværlig lak eller anden beskadigelse, kan afhøvling også være en valgmulighed.

Hvornår benyttes en afhøvling?

Fuldmaling og skævheder kan også være elementer som gør, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom bølger og niveauforskelle i det massive trægulv er en god opgave. Her er det nødvendigt istandgøre gulvet med en stor og kraftig gulvafhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Gulvafhøvling benyttes på gulve, hvor en gulvslipning ikke slår til, blandt andet ved:

 • Skævheder og ujævnheder
 • Vaskebræteffekt
 • Tæpperester
 • Spartel
 • Ridser, hakker og huller
 • Fuldmaling
 • Fernis
 • Besværlig lakering

Hvad er gulvafhøvling?

Høvling af bræddegulve er et renoveringsarbejde, hvor den lokale gluvmand vil være dygtig og rutineret. Alle unøjagtigheder kan give beskadigelser af gulvet og niveuforskelle i i træets dybde. Høvling stiller betydelige kvalitetskrav til håndværkeren, da den store gulvhøvlemaskine rigtig bearbejder træet. Der afhøvles 1 – 4 mm af overfladen, som også kan være en mulighed ved meget ødelagte og grimme gulve. Vi har kompetencen, ekspertisen og ved lige nøjagtig hvad der skal gøres. At afhøvle et bræddegulv kræver varsomhed, og bør ikke udføres som hjemmegjort gulvafhøvling. Hvis afhøvlingen ikke eksekveres godt nok, kan det blive omstændigt og en bekostelig affære at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort høvling kan muligvis gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Brug derfor altid en professionel til høvling af dit bræddegulv. Her får du billig høvling priser, kvalitets gulvrenovering og hurtig udførelse.

Gulvafhøvling og gulvafslibning

Efter at gulvafhøvlingen er foretaget vil plankegulvet fremstå flosset. Derfor afsluttes gulvafhøvlingen med en gulvslipning, for at få den helt rigtige overflade før efterbehandlingen sættes i gang. Her kan træet påføres lud, lak, voks, olie eller bejdse, eventuelt med hvid olie, hvid lak eller hvid lud. Den efterfølgende afslibning kan være en såkaldt grovslibning, polering, let slibning og en finslibning. Vi rådgiver gerne om overfladebehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling her på siden. Iøvrigt er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du har spørgsmål. Det er vigtig, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og høvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv opfriskes?

Efter en gulvafhøvling, afslibning og overfladebehandling, bliver de fleste massive gulve som nye igen. Du vil ikke kunne ane, at trægulvet har været i stykker. Plankegulve skal altid behandles godt samt plejes, vedligeholdes og rengøres bedst muligt. Gulvafhøvling kan kun eksekveres af et ganske få antal gange, og derfor er gulvafhøvling den aller sidste handlemulighed. I forbindelse med vores arbejde med bræddegulve får vi en hel del relevante gulvspørgsmål, blandt andet:

 • Erfaring med høvling
 • Hvordan afhøvling?
 • gulvafhøvling leje
 • gulvafslibning maskine
 • Guide til afhøvling
 • Olie til gulvafhøvling
 • Udstyr til gulvafhøvling
 • Afhøvling pris pr kvm

På hjemmesiden vil vi altid gøre vores bedste for atat svare på disse og andre gulv spørgsmål. Såfremt du ønsker oplysninger eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive.

Skal vi hjælpe dig med afhøvling?

Din gulvsnedker vil altid fortælle dig, om en afhøvling er en nødvendighed. Såfremt dit plankegulv trænger, så ring gerne og få en billig gulvafhøvling pris}. Såfremt du er i tvivl, kommer vi gerne forbi dig for en vurdering af dit bræddegulv. Vi tilbyder altid billig gulvafhøvling priser og kort ventetid i København, Odense og Aarhus samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forbedre og opfriske dit slidte og gamle gulv med en gulvafhøvling.