Gulvafhøvling, gulvforbedring og gulvrenovering tilbydes på Amager. Har du et gulv som trænger til en opfriskning på Amager, så lad os hjælpe dig. Med en afslibning af gulvoverfladen, kan dit træguvl få sit smukke og naturlige udseende tilbage. Ring og få en snak om dit trægulv, og lad os være sikker på hvordan resultatet skal være. Med en god gulvservicer og dialog lytter vi til dine gulvønsker og behov med hensyn til udseende og slidstyrke. Herefter opstår spørgsmålet, om hvordan man rengør et nyafslebet og behandlet trægulv?

Gulvafslibning Valby

Billig Gulvafslibning AmagerGulvafslibning, gulvopfriskning og gulvrenovering tilbydes i Valby og omegn. Vi rådgiver kunder både før, under og efter opfriskning af dit trægulv. Som en del af vores gode gulvservice giver vi altid råd om en tilpasning af gulvbehandlingen til boligen og familiens størrelse og slid. Med hund, kat og mange børn er brugen en anden end såfremt det var en enlig pensionist. For at beskytte gulvet anbefaler vi at sætte dubber under stole- og bordben samt skrivebordsunderlag under kontorstole. Endvidere er det en god idé at have gode måtter udenfor og indenfor hoved- og terassedøre. Med disse simple foranstaltninger undgår man de hyppigste skader på gulvoverfladen.

Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafhøvling, gulvforbedring og gulvrenovering udføres på Frederiksberg og i København. Afslibning er normalt den bedste måde at opfriske et slidt og gammelt trægulv.

Der er to forskellige måder at fjerne en gammel overflade på et trægulv, afhøvling og afslibning.

Med en gulvafslibning fjernes den gamle og slidt overflade med slibepapir, – er det samme som sandpapir. Hvorefter der kan påføres en gulvbehandling efter ønske. Vi tilbyder følgende:

  • Lakering
  • Oliebehandling
  • Sæbebehandling
  • Voksbehandling
  • Ludbehandling

eller noget helt andet. Et meget populært produkt er hvid olie, hvid lak eller hvid lud som især unge mennesker elsker. Det lyse, hvide og smukke som passer perfekt til dansk arkitektur og boligindretning er et hit.