Kan der forekomme farveforskelle efter slibningen ?

afslibning af Der kan derfor forekomme farveforskelle efter slibningen, hvis gulvet har været udsat for forskellige lyspåvirkninger. Fjernelse af lakerede overflade foregår typisk i forbindelse med renovering af boligen enten i form af afsyring eller afslibning af de lakerede flader.

Afslibning af trægulve

Afslibning af gulve tilbydes af en række solide håndværkere som ikke laver andet end afhøvling og slibning af gulve. Dette kan være utrolig svært at udføre slibning af trægulve uden den fornødne erfaring. Når man vælger slibning af sit gulv, må man beslutte hvilken efterbehandling der er den mest fordelagtige: Lak-, lud- eller oliebehandling.

Dygtige håndværkere

Gulve er sjældent fuldstændig plane og plankerne/stavene ligger oftest mere eller mindre skævt i forhold til hinanden, hvilket gør det besværligt at komme ordentligt ned i ‘dalene’.

Afslibning eller afhøvling af dørtrin?

Slibning af dørtrin eller afhøvling af dørtrin er to forskellige navne for den samme behandling. Giv dit gamle trægulv nyt liv med en professionel slibning af den gamle overfladebehandling.

Kvalitets gulvafslibning

afslibning afKvalitets slibning af parket- og plankegulve udføres af dygtige håndværkere der virkelig kan deres håndværk – slibning af trægulve. Med en slibning af dine trægulve , kan de på et kort øjeblik forvandles til flotte nye gulve. Når du skal have hjælp til gulvafslibning af trægulve, så står vore kompetente medarbejdere klar til at servicere dig på bedste vis med gode råd om den rigtige gulvbehandling af træet, som for eksempel oliebehandling, ludbehandling eller lakering.

Sjældent fuldstændig plane planker og stave

Flere og flere fjerner de gamle gulvtæpper så de gamle trægulve kommer til syne, hvorefter de får foretaget en slibning af overfladen og gulvbehandling.

Hvordan afslibes et trægulv?

Når denne valse kører rundt og maskinen er i bevægelse udføres afslipning af gulve. Vore kompetencer indenfor slibninger spreder sig bredt, med alt indenfor:

 • afslibning af gulv
 • afslibning af trappe
 • afslibning af bordplader
 • gulvbehandlingpleje af trægulve

Gulvafslibning af lamelparket foretages på den samme måde som andre former for trægulve.

Afslibning af ahorn træ

afslibning afEn gulvafslibning af ahorn kan derfor fremkalde dette sukker der vises ved små orangebrune pletter. Slibning af planke- og parketgulve udføres med forskellige størrelser korn sandpapir, hvor der startes med en grov korn for at afslutte med en fin kon tilslut. Slibning af et trægulv er noget, som mange af os kender og ofte får foretaget i forbindelse med renovering af boligen, hvor vi på næsten magisk vis oplever, hvordan et mat, trist og ridset trægulv bliver vakt til live igen ved hjælp af professionel gulvafslibning.

Billig form for renovering

Man kan sige, at det er en billig måde at få er helt ”nyt” gulv på. Hvis du er interesseret i at få slibning af trægulve, men ikke er så bekendt med procedure og muligheder, så kan det være en god idé at hente inspiration og viden ved at kontakte din fagmand.

 

Nye trends og muligheder indenfor slibning af lakerede gulve, – med den helt nye lak på vandbasis, er det nu muligt at få en lak som kun gulner meget lidt og som har en helt mat overflade.

 

For at få et flot trægulv, må slibning af trægulvet foretages flere gange afhængig af overfladens karakter og gulvets beskaffenhed.

Få inspiration og information

Få inspiration og information om alt vedrørende gulvafhøvling og gulv slibning af trægulve, herunder gulvbehandling med olie, lak eller lud. Overfladen er afslebet til rent træ og er fedtfri (ved rent træ forstås, at overfladen efter afslibningen er fri for gammel overfladebehandling – for lak betyder det, at der ikke forekommer lakrester i træet). Mange gulvfirmaer udfører gulv slibning af og gulvafhøvling af trægulve i Københavnske boliger.

Afslibning eller afhøvling af dørtrin?

Afslibning af dørtrin eller afhøvling af dørtrin er to forskellige navne for den samme behandling. Undersøg markedet, og få helst gulvmanden ud for at give dig et konkret tilbud på skrift, hvilket de fleste gør gratis, – her kan man så danne sig et personligt indtryk, hvilket ofte er vigtigt. Vore kompetencer indenfor slibninger spreder sig bredt, med alt indenfor:

 • Afslibning af gulve
 • Pleje af trægulve
 • Afslibning af trapper
 • Gulvbehandling
 • Slibning af bordplader

Spørg os til råds om alt vedrørende slibning af træ og vi vil rådgive dem om den mest optimale løsning for netop Deres gulv. Gulvbehandling, afhøvling og afslibning af gulve tilbydes til fast lav pris og kort ventetid. Når denne valse kører rundt og maskinen er i bevægelse udføres slibning af gulve. Med en afslibning af dine trægulve , kan de på et kortøjeblik forvandles til flotte nye gulve.

Gulve er en vanskelig sag

Afslibning af gulve er en vanskelig sag og kan ofte være svær at udføre uden den nødvendige erfaring. Priserne kan svinge lidt fra årstid til årstid alt afhængig af hvor meget arbejde der er indenfor branchen. Vi har investeret i den sidste nye teknologi inden for gulvslibemaskiner, som alle er udstyret med den allerbedste udsugning, hvilket reducerer støvgenerne til et absolut minimum. Vi foretager både store og små opgaver inden for slibning, afhøvling og efterbehandling. Vi udføre altid afslibning af trægulve i allerbedste kvalitet og til fornuftig pris. Afslibning af trægulve er ikke enhver beskåret og tilrådes ikke gør-del-selv folk.

Behandling af køkkenbordplade

En olieret køkkenbordplade er meget slidstærk og olie giver træet glød som man siger. Nogle af de løsninger vi tilbyder indenfor gulvafslibning er:

 • af fernis
 • af olie
 • af lak
 • af trapper
 • af dørtrin

Uanset om det drejer sig om en mindre eller en større opgave, så kan man være sikker på at have en pålidelig samarbejdspartner ved slibning af gulve, som yder en både personlig og professionel service for både erhvervsvirksomheder og privatkunder. Gulv  slibning af gulv planker giver gulvet en lys overflade, som så kan efterbehandles med olie, lak eller lud. Med den gamle patina tilbage, bliver gamle trægulve som nye med en slibning.
Slibning af køkkenborde og slibning af bordplader er en niche hvor mange kunder har brug for hjælp.

Gulvfirmaer udfører gulvslibning

Mange gulvfirmaer udfører gulv slibning af og gulvafhøvling af trægulve i Københavnske boliger. Med en afslibning af trægulv på din altan fjernes overflade behandlingen og nogle ganske få my af en millimeter af selve træet. Vandige lakker har som navnet siger indhold af vand, hvilket bevirker, at træets fibre rejser sig. Har man et udslidt trægulve, hvor overfladen er slidt af eller der er ridser og hakker, så er det en god idé at få ordnet sine trægulve nu.

Klik ind og læs mere her:

Gamagulvservice
Netto-Gulve
JP-gulve